Friday 8 January 2010

Meg mindig Goa

Tovabbra is a napsutotte Goaban pihengetunk. Ugy nez ki ma nem tudok kepeket feltenni, mert egy eleg gagyi internetkavezot sikerult kifognunk. A gepem koszos es elegge az aggastyan kor fele jar. Le is van felig fagyva es a billentyuzetet se tudom atallitani magyarra.

Ma majdnem sikerult egy 3 oras fozotanfolyamon resztvennunk, de sajnos a no aki tartotta volna el kellett, hogy utazzon az utolso pillanatban. A ferje behivott minket a hazukba egy teara es vegre sikerult egy igazi indiai hazat belulrol is megneznunk. Ez eppen hasonlo volt ahhoz a klubhelyiseghez amit unokatesom Baki epitett annak idejen a pajtaban. A ferj nagyon kedves volt es hihetetlen modon tudott egy par szot magyarul es a magyar tortenelmet is jol ismerte. Hihetetlen egy koponya meg a londoni lakasunk iranyitoszamat is tudta, mert mint kiderult postai iranyitoszamokat tanul. Eloszor azt gondoltam, hogy autista lehet, de ennek semmi jelet nem mutatta mig ott voltunk.

Tegnap bereltunk biciklit es elkerekeztunk delebbre. Egy-ket partszakasz teljesen lakatlan csak rakok futkorasznak a homokban. Majd kovetkezo alkalommal megprobalok kepeket feltenni.

Vasarnap megyunk tovabb Mumbaiba, vagy regi neven Bombaybe ami biztos hiresebb lett a Getto milliomos utan. Ugynoksegek szerveznek par oras turakat a gettokhoz. Gondolkodunk rajta, mert allitolag a reszveteli dij teljes egeszeben a getto lakoihoz kerul igy ezzel tudnank egy kicsit segiteni oket.

Azt hiszem mara ennyit sikerul csak irnom, mert a domboru monitortol mar kiesik a szemem es a hatam mogott acsorognak az emberek, meg jo, hogy nem tudjak elolvasni amit irok.

No comments: